Suomalaistentie 7

Search
Close this search box.

Coorin ja Tallbergin kumppanuus on tiivistä vuoropuhelua

Julius Tallberg-kiinteistöt Oyj toteutti vuonna 2020 kilpailutuksen, jonka seurauksena Coor valittiin teknisen kiinteistönhoidon pääkumppaniksi. Coorin ja Tallbergin yhteistyön perustana on kohdekohtaisesti nimetty tiimi, joka tuntee kiinteistöt läpikotaisin ja pystyy tarttumaan nopeasti asioihin.

Julius Tallberg-kiinteistöt Oyj:n kilpailutuksessa haettiin kumppaneiksi toimijoita, joiden avulla saavutetaan kiinteistöjen huollon laadukas kokonaisuus ja kokonaistaloudellisuus. Coorin tarjoaman kiinteistönhuollon kokonaisvaltaisen ratkaisun katsottiin soveltuvan parhaiten valittuihin kiinteistöihin. Kilpailutuksen toteutti Julius Tallberg-kiinteistöt Oyj:n teknisen manageerauksen kumppani Ecoreal.

Arvioimme toimintaa ja tiivistämme vuoropuhelua

Tallbergin teknisen isännöitsijän Erno Paakin mukaan kilpailutuksen tavoitteet ovat täyttyneet hyvin. – Arvioimme huoltoyhtiön toimintaa pääsääntöisesti palautteiden, huoltokirjamerkintöjen ja raporttien kautta. Yhden palveluntuottajan malli toimii, ja Coorin kanssa on helppo asioida. Aikaa jää myös toiminnan kehittämiselle, Erno Paakki kertoo.

Coorin palvelupäällikkö Mikko Joensuu kertoo vaiheittain toteutetun haltuunoton sujuneen mallikkaasti. – Tiivistimme keskinäistä vuoropuhelua asiakkaan kanssa juuri ennen starttia ja myös sen jälkeen, jotta pystyimme varmistamaan ajantasaisen tilannetiedon. Coorissa on toimiva malli haltuunottojen toteutukselle ja seurannalle. Asiat tulee hoidettua ajallaan.  

Kohdekohtaisesti valittu tiimi varmistaa asiakastyytyväisyyden

Coorin yhtenä päätehtävänä kiinteistönhoitokumppanina on varmistaa korkea asiakastyytyväisyys. Jo tarjousvaiheessa palvelukumppanin tuli nimetä kohteessa työskentelevät henkilöt. Kohdekohtaisesti nimetty tiimi tuntee kiinteistön perinpohjin ja pystyy siten nopeasti havaitsemaan poikkeamat sekä suorittamaan tarvittavat toimenpiteet. Tiivis kumppanuus näkyy myös ulospäin, sillä työvaatteet ja ajoneuvot on brändätty sekä Coorin että Tallbergin tunnuksin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Suomalaistentien kiinteistössä tapahtuu