Suomalaistentie 7

Search
Close this search box.

Orthex Group tekee käytännöllisestä kaunista ja ekologista

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava arkea helpottavien käyttötavaroiden valmistaja. Jopa 40 maassa myytävissä tuotteissa panostetaan laatuun, turvallisuuteen, designiin sekä kestäviin tuotantotapoihin.

Designvetoisena käyttötavaravalmistajana Orthexin tuotteiden tulee ilahduttaa sekä kestää käytössä ulkonäkönsä ja ominaisuuksiensa puolesta pitkään. Biopohjaiset, uusiutuvasta materiaalista tehdyt tuotteet lisääntyvät koko ajan.

– Laadun kautta annamme kuluttajille mahdollisuuden säästää luontoa omilla valinoillaan, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Alexander Rosenlew.

Keväällä 2020 kansainvälinen Orthex Group kohtasi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen eri markkina-alueillaan eri tavoin: Pohjoismaissa kysyntä pysytteli hyvällä tasolla, koska kauppoja ei suljettu ja ihmiset viettivät paljon aikaa kotona. Sen sijaan esimerkiksi Ranskassa tapahtui jo maaliskuussa ennakoitu pudotus myynnissä kauppojen suljettua.

– Alueellisia eroja on edelleen, mutta uskoa tulevaisuuteen yrityksessä riittää, lupaa Rosenlew.

Etsimme tuotteisiimme parhaat ratkaisut ympäristön ja kestävyyden kannalta.

Yrityksen missiona on sujuvoittaa ihmisten arkea kauniilla, kestävillä ja käytännöllisillä tuotteillaan. Kolmen oman tehtaan voimin yritys lanseeraa vuosittain kymmeniä uusia tuotteita.

Suomenojalle toimipiste perustettiin niin ikään helpomman arjen vuoksi.
– Helpotimme asiakkaittemme arkea siirtymällä lähemmäksi heitä ja hankkimalla asianmukaiset toimisto- ja showroomtilat, missä voimme esitellä tuotteemme laajasti ja monipuolisesti asiakkaillemme, Alexander Rosenlew kertoo.

Valoisa showroom on toimitilojen keskiössä. Tuotteita esittelemässä markkinointijohtaja Hanna Kukkonen.

Showroom antaa yrityksen kattavasta tuoteportfoliosta hyvän kokonaiskuvan. Myynnissä on noin 1700 eri tuotetta, joista showroomissa on esillä tuhatkunta nimikettä sijoiteltuna tuoteryhmittäin. Lisäksi toimitila on lähellä Lohjan tehdasta, lentokenttää ja henkilöstön koteja.

– Yhtiössä on tehty keväällä 2020 työtä turvallisuus edellä: henkilöstö on työskennellyt vaihtelevasti etänä kodeissaan tai turvallisissa olosuhteissa yrityksen toimitiloissa. Mutta esimerkiksi kaunis showroom ei ole ollut käytössä, koska asiakas- ja kumppaniverkoston terveys ja turvallisuus on meille ensi arvoisen tärkeää, Roselew korostaa.

– Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi showroomiin jälleen elokuussa, hän sanoo.

Toimitila on tärkeä osa brändiä

Avara ja hyväkuntoinen toimistokiinteistö Suomenojalla tarjoaa kokonaisuudessaan upeat puitteet toiminnalle. Kiinteistössä on edustava sisääntuloaula, suosittu lounasravintola, viihtyisä sisäpiha sekä kuntosali ja pesu- ja pukuhuonetilat myös pyöräilijöille.

Hyvällä maulla toteutettu 492 neliön toimitila on asukkaansa näköinen korostaen käytännöllisyyttä ja pohjoismaalaisuutta. Orthexin brändiväri siniturkoosi pilkahtelee sisustuksessa vaaleiden ja harmaiden pintojen ohessa hillitysti meluamatta itsestään.

Yhteisöllisyyttä lisää oma keittiö, jossa sekä kokataan kiertävillä keittiövuoroilla että testataan uutuustuotteita.

– Keittiöllä on laajempi merkitys toimiston yhteishengelle. Kun henkilökunta viihtyy työssään, toimii koko yritys hyvin, tiivistää Rosenlew.

Alexander Rosenlew odottaa itsekin kovasti paluuta ”normaaliin työarkeen”:

– Kaipaan yhdessäoloa tiimin kanssa, välitöntä kontaktia ja vuorovaikutusta. Työyhteisö on tärkeä, ja siksi myös jatkossa teemme työtä toimistolla, vaikka etätyöskentelyn määrä lisääntyisikin jonkin verran.

Vuokraisäntämme on helposti lähestyttävä, kasvollinen toimija, joka pitää vuokralaisistaan hyvää huolta.

Suomalaistentien hyvin hoidettu toimistokiinteistö on Tallbergin yksi suosituimmista. Rosenlewin mukaan asiakasymmärryksessä ja palvelualttiudessa Tallberg painii ihan omassa sarjassaan. Kiinteistöjen tunteminen ja vuokralaisten tarpeiden tunnistaminen on ihailtavaa.

Tutuksi tulleet, luotettavat ihmiset ovat vastaamassa asioistamme reagoiden nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla asian laadusta riippumatta. Asiakkaiden tulleessa rakennukseen heitä on aina aulassa vastassa hyväntuulinen vastaanottovirkailija. Pieni juttu, jolla on iso merkitys.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä:

Jouni Nylund

Asiakkuusjohtaja

Toimisto: 020 7420 727

Mobiili: 0400 308 442

jouni.nylund@tallberg.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Suomalaistentien kiinteistössä tapahtuu