Suomalaistentie 7

100+ palvelun yhteisö

Toimivissa puitteissa voit keskittyä olennaiseen

Toimivissa puitteissa sinä voit keskittyä olennaiseen

Muutamme unelmat tilaksi.

Täällä sijoitut juuri oikein:

kiinteistön keskeinen sijainti Länsiväylän läheisyydessä varmistaa helpon saapumisen eri puolilta pääkaupunkiseutua.

2,5 km

metroasemalle

200 m

Länsiväylälle

2 min

bussipysäkille

30 km

lentoasemalle

Skannaa joukkoliikenteen reittioppaalle

Aina tuoretta, aina maittavaa. Monipuolinen lounas joka arkipäivä.

www.incafe.fi

Coor aulapalvelu
palvelee arkisin
klo 8-16:

Vuokralaiset

Filter Categories
Kaikki
A-Talo
B-Talo
Filter Categories
Kaikki
Kerros K
Kerros 1
Kerros 2
Kerros 3
 • Kerros: 1 | A-talo
  Käynti: Suomalaistentie
  Suomen Urheiluhierontakeskus
  Tarjoamme hierontapalvelujen lisäksi fysioterapiaa, osteopatiaa, valmennusta ja SUHK Maman naisten fysioterapiapalvelut. Lisäksi tiloissamme on tarjolla pilatesta ja joogaa. Käynti Suomalaistentien puolelta.
  https://www.suomenurheiluhierontakeskus.fi/fi/
  Puhelin: 010 29 22 021
  Sähköposti: tuomas.hamalainen@suhk.fi
 • Kerros: katutaso | B-talo
  Käynti: Ovi 4
  Kivenlahden Pyörähuolto
  PYÖRÄHUOLLON AMMATTILAINEN – ESPOOSSA SUOMENOJALLA Haluamme yllättää mitä hyvällä pyörähuollolla saadaan aikaan! Kivenlahden Pyörähuolto on 15 vuotta toiminut maineikas pyörähuollon ammattilainen ja haluamme olla alan edelläkävijä Suomessa. Aktiivisina pyöräilijöinä tiedämme miten mukavaa hyvin huolletulla pyörällä on ajaa. Meillä on aikaa ja ammattitaitoa huoltaa pyöräsi huolellisesti ja useimmiten meillä huolletut pyörät toimivatkin paremmin kuin uutena. Huoltotöissä käytämme vain alkuperäisiä varaosia. Mikäli tarvitset apua ajoasentooosi tutustu Bike Fitting palveluumme. Kiireelliset rengastyöt pyrimme tekemään saman päivän aikana. Liikkeemme on Suomenojan XXL:n naapurirakennuksessa katutasossa. Sisäänkäynti Finnoontien puolelta ja asiakkaillemme maksuttomat parkkipaikat löytyvät oven vierestä. Tervetuloa!
  https://www.kivenlahdenpyorahuolto.fi
  Puhelin: 034 7832 7210
  Sähköposti: toimisto@kivenlahdenpyorahuolto.fi
 • Kerros: 2 | A-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  ELIXIA
  ELIXIA Suomenoja tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut erittäin edullisesti. Kuntokeskus sijaitsee Espoossa Suomenojan ostosalueella. Kuntosalin viereisessä rakennuksessa on urheiluvälineliike XXL. Keskuksesta löytyy tavallisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi laaja valikoima virtuaalitunteja.
  https://www.elixia.fi/liikuntakeskus/espoo/elixia-suomenoja/
  Sähköposti: asiakaspalvelu@elixia.fi
 • Kerros: K | B-talo
  Käynti: Ovi 2
  Brazilian jiu-jitsu Academy Espoo
  Ammattimaista valmennusta inspiroivassa ja mukavassa ympäristössä. Brasilialaista jujutsua joka päivä ja kaikille! Tutustu tunteihin, hintoihin ja tule vierailemaan.
  https://www.bahiabjj.fi/
  Sähköposti: bahia@bahiabjj.fi
 • Kerros: 1 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Prime House Oy
  Prime House Oy on vuonna 2003 perustettu kotimainen kiinteistönvälitystoimisto, joka tarjoaa asiakkaidensa hyödyksi vankan aluetuntemuksen ja todella ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät. Välittäjien joukossa on asunto- ja kiinteistökaupan sekä tonttien myyntiin ja ostoon erikoistuneita ammattilaisia. Ahkerien vuosien ja ensiluokkaisen asiakaspalvelun myötä Prime House on vakiinnuttanut asemansa yhtenä menestyvimmistä yksityisistä toimistoista läntisellä pääkaupunkiseudulla.
  https://www.primehouse.fi/
  Puhelin: 010 834 6600
  Sähköposti: info@primehouse.fi
 • Kerros: 1 | A-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Espoon‑Kirkkonummen Taksit EKT Ry
  Espoon - Kirkkonummen Taksit EKT Ry on vuonna 1956 perustettu, alueensa taksiautoilijoita edustava yhdistys.
  https://ektry.fi/
  Puhelin: 09 813 39 33, Puheenjohtaja: 050 3270886
  Sähköposti: toimisto@ektry.fi
 • Kerros: 1 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Oy Orthex Finland Ab, Orthex Oyj
  Orthex on yksi Pohjoismaiden johtavista kodin käyttötavaroiden valmistajista. Yhtiön tavoitteena on tuotteillaan tehdä kuluttajien jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Orthexin pääkuluttajabrändit ovat säilytystuotteissa SmartStore™, keittiötarvikkeissa GastroMax™ ja kodin sekä kasvienhoidon tuotteissa Orthex™. Vastuullisuudessa Orthex pyrkii olemaan toimialansa edelläkävijä. Orthexin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalla.
  https://www.orthexgroup.fi/
  Puhelin: +358 (0)19 329 61
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj
  Julius Tallberg Kiinteistöt Oyj on vuonna 1987 perustettu kiinteistösijoitusyhtiö, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa.Tarjoamme tehokkaita ja joustavia toimitila-ratkaisuja sekä asiakkaan päämääriä tukevia asiantuntijapalveluja. Palvelemme noin 430 asiakasta eli vuokralaista 27:ssä eri kiiinteistössä.
  https://www.tallberg.fi/
  Puhelin: +358 20 742 0700
  Sähköposti: info@tallberg.fi
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Fischer Finland
  The fischer name and brand stands for plugs and construction kits, but also for components for car interiors, process consulting and electronic systems. “Innovative solutions” reflects the claim by the people working worldwide for the fischer Group of Companies to offer its customers the best solutions and the best products.
  https://www.fischerfinland.fi/fi-fi/
  Puhelin: +358 20 741 4 660
  Sähköposti: orders@fischerfinland.fi
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  WEG - Oy Wise Engineering Group Ltd
  WEG - Oy Wise Engineering Group Ltd on vuonna 1989 perustettu kotimainen yritys. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia jätehuoltoratkaisuja aina jätehuollon suunnittelusta alkaen. Päätuotteitamme ovat erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat jätepuristimet, paalaimet sekä niiden lisävarusteet. Kestävän kehityksen nimissä myymme ja vuokraamme myös käytettyjä ja peruskunnostettuja laitteita. Huoltopalvelut tarjoamme valtakunnallisesti kaikkiin jätehuoltolaitteisiin valmistajasta riippumatta.
  https://www.weg.fi/
  Puhelin: 0405510667
  Sähköposti: tea.nikkanen@weg.fi
 • Kerros: K | B-talo
  Käynti: Ovi 3
  Senseware Oy
  Senseware Oy on vuonna 1994 perustettu kassaoheislaitteiden ja tiedonkeruuratkaisujen maahantuontiin ja markkinointiin keskittynyt yksityinen yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. kuitti-, tarra- ja korttitulostimet, asiakasnäytöt, kassalaatikot, viivakoodilukijat, magneetti- ja toimikorttilukijat sekä erikoisnäppäimistöt. Toimitamme eri päivittäis- että erikoistavarakaupan järjestelmiin soveltuvia tarkkaan valittuja, testattuja ja tuotteistettuja oheislaitepaketteja. Tuotteemme ovat yhteensopivia kaikkien tunnetuimpien kaupan sovellusten kanssa ja toimivat siis luonnollisesti monissa eri ympäristöissä.
  https://www.senseware.fi/
  Puhelin: 09 7250 1500
  Sähköposti: senseware@senseware.fi
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  Pohjolan Asbestikartoitus Oy
  Olemme erikoistuneet asbesti- ja kuitunäytteiden analysointeihin. Asbestilaboratorio palvelee koko Suomen alueella. Voit lähettää näytteet meille postilla tai tuoda ne Espoon laboratorioon. Näytteet analysoimme NIOSH 9002 (NIOSH 9002 method) mukaisella menetelmällä laboratoriossamme. Analysoimme näytteet 12 h:n sisällä niiden saapumisesta laboratorioon. Kiireellisissä tapauksissa saat tuloksen saman päivän aikana.
  https://www.pohjolanasbestikartoitus.fi/index.html
  Puhelin: 040 5966 387
  Sähköposti: asiakaspalvelu@pohjolanasbestikartoitus.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Bramee
  Testaus kuuluu saumattomasti osaksi ohjelmistokehitysprosessia ja laadukas testaus osaksi laadukasta ohjelmistokehitysprosessia. Brameessa teemme ohjelmistotestausta suurella sydämellä sekä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta testausta, testauksen hallintaa sekä testauksen automatisointia.
  https://www.bramee.com/
  Puhelin: +358 50 421 1188
  Sähköposti: contact@bramee.com
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  Sijoitusyhtiö Lokki Oy
  Espoolainen Sijoitusyhtiö Lokki Oy tarjoaa sijoitustuotteita kokeneille sijoittajille.
  https://www.sijoituslokki.fi/
  Puhelin: 050 544 2222
  Sähköposti: myynti@sijoituslokki.fi
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  Knownpro Oy
  Knownpro Oy on perustettu 2006 tuottamaan palveluja teollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteihin. Aikaisemmat projektit huomioiden vastuuhenkilöllä on yli 30 vuoden kokemus sähköistyksen ja automaation saralta. Toimeksiannot ovat sisältäneet vaativia suunnittelutehtäviä sekä työmaapalveluja.
  https://knownpro.fi/
  Puhelin: 040 8453 223
  Sähköposti: firstname.lastname@knownpro.fi
 • Kerros: 1 | A-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Incafe
  Lounasravintola.
  https://www.incafe.fi/2
  Puhelin: 050 341 0225
  Sähköposti: vu.thuy@elisanet.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Maakunnan Laki
  Maakunnan Laki palvelee yritys- ja kuluttaja-asiakkaita ensisijaisesti hr- ja työoikeusasioissa sekä vero- perintö- ja kiinteistöoikeudellisissa toimeksiannoissa. Teemme laadukkaasti sen, minkä lupaamme. Olemme juuri sopivan kokoinen kumppani - nopea ja ketterä, kokenut ja osaava. Asiakkainamme on niin pörssi- kuin pk-yrityksiä ja teitä kaikkia palvelemme kunnioituksella ja luottamuksellisesti, totta kai.
  https://www.maakunnanlaki.fi/
  Puhelin: 358 40 551 1218
  Sähköposti: santeri.rommi@maakunnanlaki.fi
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  Atexor Oy
  Part of Teknopower Group Atexor Oy is wholly owned by Teknopower Group. With partners in over 30 countries and a strong financial and technical position, Teknopower provides solid backing for Atexor. The Teknopower Group includes Atexor, Teknoware, and FLS Finland. Teknoware is a leading provider of vehicle and emergency lighting, including trains and ships. FLS Finland makes LED display systems, parking guidance and management solutions.
  https://www.atexor.com/
  Puhelin: +358 20 734 3250
 • Kerros: 1 | B-talo
  Käynti: Ovi 5
  Indutek Oy
  Mekaanisten laitteiden korjaus ja suojaus ennaltaehkäisevästi ovat erityisosaamisaluettamme ja toimittamamme teollisuuden kunnossapitoalan huipputuotteet tuovat ratkaisut mm. seuraaviin ongelmiin: kulutus, abraasio, eroosio, korroosio, mekaaniset vauriot, kemiallinen rasitus ja ympäristövahingot. Toimitamme teollisuuden korjausaineet sekä myös teollisuuden mittaus- ja linjausratkaisut maailman johtavilta valmistajilta.
  http://indutek.fi/
  Puhelin: +358 40 3100 040
  Sähköposti: veijo.ojala@indutek.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  N-S-B Logistics Management Oy
  N-S-B Logistics Management Oy on riippumaton kuljetuslogistiikan taloudellisen tehokkuuden kehittämiseen keskittynyt yritys.
  https://www.nsblogistics.fi/
  Puhelin: +358 50 522 7116
  Sähköposti: niklas.bjork@nsblogistics.com
 • Kerros: 1 | A-talo
  Käynti: Suomalaistentie
  Salon Fantasy Oy
  Parturi-kampaamon monipuoliset palvelut ammattitaidolla ja luotettavasti.
  Puhelin: 09 888 1500
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Tmi Tuula Pakkanen
  Terapiasta ja työnohjauksesta oivalluksia ja itsetuntemusta. Olen erityistason psykoterapeutti Tuula Pakkanen, pitkän linjan ihmissuhdealan ammattilainen. Saanko olla avuksi?
  http://www.terapiastavoimaa.fi/
  Puhelin: 050 3804328
  Sähköposti: tuula@terapiastavoimaa.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  HMMT Partners Oy
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Aki Hyrkkönen Oy
  Rakennusliikkemme toiminta perustuu laaja-alaiseen ja vankkaan tekniseen osaamiseen. Toimintamme koostuu asiakkaille tehtävistä urakka- ja laskutöistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti, KVR-urakoinnista ja omien asuntokohteiden perustajaurakoinnista. Olemme rakentaneet uudisrakennuksia, peruskorjanneet lukuisia liike-, sairaala-, toimisto- ja asuinrakennuksia sisältäen museoviraston suojelukohteita sekä tehneet erityisesti teknisesti vaativia paikallavalurakenteita.
  https://www.ah-oy.fi/
  Puhelin: 010 322 4600
  Sähköposti: info@ah-oy.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Oy Julius Tallberg Ab
  Tallberg Yhtiöt on palvellut jo 140 vuoden ajan kotimaisen teollisuuden ja kaupan alan yrityksiä. Emoyhtiö Oy Julius Tallberg Ab ja itsenäisesti toimiva tytäryhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj muodostavat Tallberg konsernin. Konserni keskittyy kaupallisten kiinteistöjen omistamiseen ja kehittämiseen sekä merkittävän osake- ja pääomasijoitusvarallisuuden hallinnointiin.
  https://www.tallberg.fi/
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  Kauppahuone Mäkäläinen & Pohjanhovi Oy
  Meillä Kauppahuone Mäkäläinen & Pohjanhovilla on vankka, yli 50-vuoden yhdistetty kokemus siitä, mistä syntyy hyvä liike- ja mainoslahja. Meiltä saat monipuoliset liike- ja mainoslahjat sekä personoidut tuotteet, myynninedistämisen tuotteet, toimisto- ja yritystarvikkeet sekä laadukkaat, ekologiset mainos- ja liikelahjat.
  https://www.kauppahuonemp.fi/
  Puhelin: +358 44 541 2235
  Sähköposti: petri@kauppahuonemp.fi
 • Kerros: 3 | B-talo
  Käynti: Pääsisäänkäynti
  NL Trade Oy
  Rakennusliike NL Trade Oy on pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo) ja Uudellamaalla toimiva urakoitsija, joka tarjoaa korjausrakentamisen, saneerauksen ja uudisrakentamisen rakennuspalveluita.
  https://www.nltrade.fi/
  Puhelin: 045 3238 238
 • Kerros: 2 | B-talo
  Käynti:
  Victorius Oy
  Victorius on suomalaisomisteinen konserni, joka on valmistanut monikäyttöisiä katteita pick up -autoihin jo reilun 10 vuoden ajan. Victorius-katteilla on yksi tärkeä tehtävä: nostaa pick up -autojen ulkonäkö & käytettävyys uudelle tasolle.
  https://www.victorius.fi/
  Sähköposti: myynti@victorius.com

Toimitilaa, jossa viihdytään pitkään

Suomalaisentien 7 sijaitsee Suomenojalla, joka on vilkas pienteollisuuden ja kaupan keskittymä Espoossa. Kiinteistössä on edustava sisääntuloaula aulapalveluineen, lounasravintola ja runsaasti pysäköintitilaa. Pitkäaikaiset vuokralaiset ovat tehneet kiinteistöstä suositun kohteen, jossa on harvoin tiloja vapaana.

Kiinteistön keskeinen sijainti Finnoontien varressa ja Länsiväylän läheisyydessä varmistaa helpon saapumisen eri puolilta pääkaupunkiseutua. Rakennuksen edessä on runsaasti pysäköintitilaa, myös työmatkapyöräilijöille on hyvät pyöräparkit ja suihkutilat.

Kiinteistössä toimii useita liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyneitä yrityksiä kuten Elixia Base, urheiluhierontakeskus, polkupyörähuolto ja parturi-kampaamo. Myös Oy Julius Tallberg Ab, sekä Oy Orthex Finland Ab toimistot sijaitsevat rakennuksessa.

Lue, mitä Orthex, Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, kertoo arjestaan tässä kiinteistössä. Siirry referenssitarinaan tästä.